In de media

In April 2005 werd er gevraagd of ik (Dico) mee wilde doen aan het dagelijkse tv-programma van Catherine Keijl bij Omroep MAX.
Het item was Breiende mannen, met alle vooroordelen van dien.
Ik haakte al een poos, maar heb speciaal voor de uitzending leren breien.
Donderdagavond heb ik geleerd hoe het moest, zondag geoefend en maandag in de opname.
Dit mocht ik niet vertellen in de uitzending, ondanks dat er wel naar werd gevraagd.
Ik kon op dat moment dus nog maar 4 dagen breien!
Op de foto hieronder zit ik direct naast Catherine, met naast mij Bert Zwarteveen en daarnaast Wilbert Schouten.
Er was ook een Yoga lerares Christine die vertelde hoe ontspannen het breien wel niet is.
Breien is het nieuwe Yoga vertelde ze.
Klik op de foto hieronder voor het interview!

Dico met Bert en Wilbert in 2005 bij Catherine op RTL 4


 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Wil je meer  weten? Bekijk onze privacy policy en cookie pagina.
SLUITEN